02 / 05 / 2024

Elmadağ Belediye Başkanı yatırımcılara teşekkür etti!

Elmadağ Belediye Başkanı yatırımcılara teşekkür etti!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, bir ülkenin ürettiği kadar var olduğunu belirtirken, ilçenin kalkınmasına destek olan sanayicileri ziyaret edip, teşekkür etti.



Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, bir ülkenin ürettiği kadar var olduğunu belirtirken, ilçenin kalkınmasına destek olan sanayicileri ziyaret edip, teşekkür etti. Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bir ülke ürettiği kadar vardır. Dolayısıyla burada yatırım yapan, yatırımını da her geçen gün büyüterek İlçemizin kalkınmasına, üretime ve istihdamına katkıda bulunan sanayicilerimize teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. Şahin, Baştaş Başkent Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. adına Yalçın Alpbaz'a 'Eğitim, kültür ve sanat merkezi inşaatlarında yapmış olduğunuz değerli katkılarınızdan dolayı şükranlarımı sunarım" yazılı takdirname ve Osmanlı tuğrası hediye takdiminde bulundu. 

Şahin, Elmadağ Belediyesi olarak Sanayi bölgesinde yapmış oldukları ileriye dönük yatırımların altyapısının da oluşturulduğunu belirtirken, "Oluşturulan yeni projeler ile ilçemiz daha da kalkınacaktır" diye konuştu


Milliyet Ankara


Geri Dön