05 / 05 / 2024

Elon Musk hayatının şokunu yaşadı! Başına öyle bir şey geldi ki tarihe geçti

Elon Musk hayatının şokunu yaşadı! Başına öyle bir şey geldi ki tarihe geçti

Elektrikli araçlarla ünlenen ve dünya üzerinde büyük bir üne çapa kavuşan Elon Musk, Dünyanın en zengini ünvanını kaybetmesinin ardından 200 milyar dolarından da olan Musk tarihe geçerek bir ilke de imza attı.



Son zamanlarda Tesla hisselerinde yaşanan büyük kayıplar, Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın başını ağrıtacak gibi gözüküyor. Kısa bir süre önce dünyanın  en varlık insanı şöhretini kaybeden Musk, tarihte bir ilke daha imza attı. Şimdi de meşhur milyarder, 200 milyar dolarlık servetini kaybeden ilk kişi olarak tarihe geçti. Elon Musk 200 milyar dolar kayıpla tarihe geçti 

Elon Musk hayatının şokunu yaşadı! Başına öyle bir şey geldi ki tarihe geçti

Hatırlamak gerekirse 2021 senesinde Musk, Amazon'un kurucusu ve eski CEO'su Jeff Bezos'u alt edeerek 200 milyar şahsi servete sahip olan ikinci kişi oldu.  Bunun akabinde Tesla'nın piyasaya değerinde yaşanan büyüme, ünlü milyarderin mal varlığını 340 milyar dolara kadar büyütmesini sağladı. Ancak Musk'ın büyümesi, Twitter satın alımı ve Tesla hisselerinde yaşanan kayıplar ile büyük bir düşüş kaydetti.

İhracatta damga vurdu! 2022 yılında 31 milyar doları aştı

 2023'te buna da zam geldi! Yüzde 230 zam yapıldı

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön