21 / 05 / 2024

Elon Musk`tan kara haber! Twitter Blue’ya görülmemiş zam! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Elon Musk`tan kara haber! Twitter Blue’ya görülmemiş zam! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Elon Musk, Twitter Blue abonelik fiyatlarını yeniden yükseltti. Ayrıca bu sefer iOS kullanıcılarının sırtına bir yük bindiriyor.



Teknoloji sektöründe isabetli sızıntılarıyla tanınan Twitter kullanıcısı @TheGalox_ tarafından yapılan bir gönderiye göre bugün yeni bir zam kararı alındı. Önümüzdeki ay yürürlüğe girecek olan fiyat  artışı neticesinde Android cihazlarda yüzde 37,4, iOS tarafında ise yüzde 72,7 oranında bir zam söz konusu.

Yani yeni fiyat Android için 8 dolardan 11 dolara ve iOS için 11 dolardan 19 dolara değişecek. Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi şimdilik Twitter Blue abonelik sayfasını kontrol ettiğinizde herhangi bir değişiklik ya da bildirim görmeyeceksiniz. Zira önümüzdeki şubat ayından itibaren geçerli olması bekleniyor.

Ve ülkemizde dünyanın diğer ülkelerinden farklı olarak 8 dolar veya 11 dolar yerine yaklaşık 5,8 dolar yani 110 liraya satın alabiliyorsunuz. Elbette bu fiyat web üzerinden ve Android cihaz ve uygulamalar üzerinden üyelik için geçerli.

Apple Store'da ödemek isterseniz 250 TL gibi ve şu anda globalden daha pahalı. Tabii şu an için bir iddiadan ibaret olan söz konusu zam ülkemizde yansıtılırsa iOS üzerinden ödeme yapmak isteyenler tahmini olarak 3 kata yakın bir fiyatla karşılaşacak. 

iPhone kullanıcılarına müjde! iOS 16.3 Beta 2 güncellemesi geldi!
İş Bankası`ndan havalara uçuracak son dakika müjdesi! Hemen başvuran parayı havada kapıyor!
Aile Bakanlığı'ndan rahat nefes aldıracak yardım müjdesi! 3 bin 708 TL ödeme yapılacak!
Müjde...Müjde...Müjde... En az 33 bin TL ödeniyor! Evlenecekler yaşadı!

Geri Dön