29 / 04 / 2024

Elysium Fantastic Bomonti'de çok özel kampanya! 527 bin TL'ye!

Elysium Fantastic Bomonti'de çok özel kampanya! 527 bin TL'ye!

Mimari tasarımı Dome Mimarlık tarafından yapılan Elysium Fantastic Bomonti 346 konuttan meydana geliyor. 37 metrekare ile 263 metrekare arasında farklılık gösteren standart, dubleks ve penthouse konutların yer aldığı proje akıllı ev sistemi ile donatıldı



Elysium Fantastic Bomonti'de çok özel kampanya... Son residence daireler için bugün taşın yarın öde! Son 9 gün! Kampanya döneminde Türk Lirası üzerinden indirimli ve vadeli ödeme imkanı sunuluyor.

Bomonti alışveriş merkezlerine, üniversitelere, toplu taşıma araçlarına, şehrin diğer merkezlerine yakınlığı ile İstanbul'un ve Şişli'nin gözdesi haline geldi. Ofton İnşaat'ın güvencesi ve kentsel dönüşüm yaklaşımıyla bölgenin gelişiminde öncü rolü oynayan Elysium Fantastic Bomonti, Osmanbey metro istasyonuna 5 dakika ve Nişantaşı'na 10 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. Araç yolculuğu ile Dolmabahçe-Bomonti ve Kağıthane-Piyalepaşa arasındaki mesafeler ise ulaşıma açılan tünellerle beraber 5 dakika sürüyor.

Mimari tasarımı Dome Mimarlık tarafından yapılan Elysium Fantastic Bomonti 346 konuttan meydana geliyor. 37 metrekare ile 263 metrekare arasında farklılık gösteren standart, dubleks ve penthouse konutların yer aldığı proje akıllı ev sistemi ile donatıldı.

2+1 konutların tamamının satıldığı projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 527 bin lira olarak belirlendi. 3 oda 1 salon evler ile 4 oda 1 salon teraslı evlerin fiyatları ise 816 bin dolar ile 1 milyon 338 bin dolar arasında değişiyor. Projede konut bedeli nakit ödendiği takdirde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Vade seçeneklerinin de sunulduğu kampanyada son 9 gün!

0212 343 51 43

http://www.elysiumfantastic.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön