02 / 05 / 2024

Elysium Miramar Bodrum'da oturumlar 2016 baharında başlıyor!

Elysium Miramar Bodrum'da oturumlar 2016 baharında başlıyor!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Miramar Bodrum

Elysium Miramar Bodrum, Bodrum’un merkezinde, muhteşem deniz, doğa, marina, Bodrum kalesi ve adalar manzaralı 22 dönüm arazi üzerinde inşaa edilmekte olup, 2016 baharında yaşam başlayacaktır.



Bodrum şehir merkezine 10 dakika yürüyüş mesafesinde olan projemiz şehrin bütün imkanlarından kolaylıkla yararlanabileceğiniz bir konumdadır. Kültürel ve sosyal aktivitelerde bulunabileceğiniz mekanlar, plajlar, restoranlar ve kafelere  12 ay süresince ulaşabilme ayrıcalığına sahip olacaksınız. Ayrıca alışveriş merkezleri ve hastaneler de arabayla 5 dakikalık mesafededir.

 

Projemizin etrafında eşsiz güzellikteki çam ve zeytin ağaçlarının arasında yürüyüş yapabileceğiniz doğal patika alanları bulunmaktadır. Sosyal tesisimizde; her ev sahibinin 12 ay kullanımında olacak, açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları,  restoran, spor salonu, sauna, buhar odası, duş ve WC’ler bulunacaktır.  Elysium Miramar Bodrum  projemizdeki ev sahiplerimiz Ortakent, Bardakçı koyu, Yalıkavak ve Torba’da  hizmet veren anlaşmalı beach clublerden indirimli fiyatlarla faydalanma ayrıcalığına sahip olacaklardır. Bu beachlere shuttle servisi olacaktır. Elysium Miramar Bodrum projesi sınırlı sayıda inşa edilen, akıllı ev sistemleriyle her an kontrol altında tutulabilecek çok özel 46 ikiz villa ve 4 penthousedan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemleri sayesinde; klimalar uzaktan çalıştırabilir,  perdeler açılıp kapatılabilir, aydınlatma üniteleri kontrol edebilir,  hırsızlık, yangın ve su baskını gibi acil durumlarda site genel güvenlik birimiyle eş zamanlı haberdar olunur. Evlerin giriş kapıları parmak izi okuyucularla açılır.


24 saat özel asistans ve site güvenliği, ayrıca opsiyonel housekeeping hizmeti gibi servisler de ev sahiplerine sunulacaktır. Projemizde yer alan; Dublekslerimiz, 3 adet yatak odası + salon (192 m2 – brüt)  - Fiyatlarımız 530.000 – 740.000 Euro arasındadır. Her dubleks dairenin önünde müstakil havuz ve bahçesi bulunmaktadır.

 

Dairelerimiz,  4 adet yatak odası+ salon (198 m2 - brüt) – Fiyatlarımız 1.100.000 – 1.150.000 Euro arasındadır. Her dairemizin çatı terasında muhteşem manzaralı yüzme havuzu ve kitchenette bulunmaktadır. Ayrıca giriş kapısı önünde bahçeleri de vardır. Firmamız bazı bankalarla kredilendirme konusunda anlaşma aşamasındadır.  En geç bir ay içerisinde kredilendirme detaylarımızı sizinle paylaşabiliyor olacağız.   Ayrıca  Ofton İnşaat  olarak, müşterilerimize 50%’si peşin ödeme, kalan tutarı ise 5% vade farkıyla 18 ay eşit  taksitlendirme şeklinde bir seçenek de sunuyoruz.





Telefon: 444 5 350


Web Adresi: http://elysiummiramar.com


projeye sor



Geri Dön