29 / 04 / 2024

Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyatları!

Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyatları!

Firma: Ofton İnşaat

Proje: Elysium Serene Kandilli

Ofton İnşaat'ın girişimi ile hayata geçirilen Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyatları 'na göre daireler 741 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...




 Elysium Serene projesi Kandilli'de  Ofton İnşaat  girişimi ile hayata geçirildi.  25 bin metrekare arsa alanına sahip olan Elysium Serene projesi 4 katlı 17 bloktan meydana gelecek şekilde tasarlandı.  Elysium Serene Kandilli  'de yer alan dairelerin alanları 136 metrekare ile 163 metrekare arasında değişim gösteriyor. 


Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyatları 3+1 daireler için minimum 741 bin 600 TL'den başlıyor. Maksimum fiyatın 1 milyon 150 TL'ye kadar yükseldiği Elysium Serene Kandilli satılık daire fiyatları ile ilgili detaylı bilgi için projeye 444 51 61 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Elysium Serene Kandilli ödeme planı bilgisine göre tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor, kalan kısım için banka kredisi kullanılıyor. Projede ayrıca Ofton İnşaat bünyesinde kredi de kullanılabiliyor.


Elysium Serene Kandilli projesinde yer alan sosyal imkanlar arasında sauna, yüzme havuzu, otopark, cafe, buhar odası ve sauna gibi olanakları sayabiliriz. 



Telefon: 444 51 61

Web adresi: www.elyiumserene.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön