29 / 04 / 2024

Elzem Sül: Satış ofisleri müşterileri etkilemelidir!

Elzem Sül: Satış ofisleri müşterileri etkilemelidir!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Folkart Yapı Satış Müdürü Elzem Sül toplantıda İzmir 'deki satış ofislerinden bahsetti...



Folkart Yapı Satış Müdürü Elzem Sül'ün konuşması: 


Merhabalar, Elzem Sül  İzmir  Folkart Yapı'dan geliyorum. İzmir'de biliyorsunuz insanlar daha sıcak, gelen müşterilerde aynı şekilde. İstanbul da öyle ama İzmir’in ikliminden kaynaklanan bir şey var. Genel anlamda müşteriler ve müşteri temsilcilerinin ilişkileri iyidir. 


Bizim için bizim satış ofisimiz için önemli  olan şey bizim satış ofislerinin özellikle yönetimin de o şekildedir talebi satış ofislerinin çok güzel ve müşteriyi girince etkilemesidir. Biz sonuçta A Plus ürün satıyoruz. O hissi vermesidir.  Bu hem avantaj oluyor hem de dezavantaj oluyor. Çünkü İzmir'de de çok yüksek fiyatlara alışkın değil insanlar, İstanbul gibi. 


Elzem Sül: Satış ofisleri müşterileri etkilemelidir!


Biz orada genel ortalamanın üzerinde kalıyoruz. İzmir’de genel satış ofisi havası böyle. Biz de eğitime çok önem veriyoruz. Sürekli İstanbul’da çalıştığımız eğitim firmaları var. Satış ekiplerinin moral ve motivasyonu için... Özellikle durgunluk dönemlerinde yaz dönemleri bizim durduğumuz dönem. 


Mayıs ayında İzmir boşalmaya başlıyor. Yaz ayı için Alaçatı'da bir ofis açtık. Personelimizi dönüşümlü oraya gönderiyoruz. Hem müşteri görmüş oluyorlar. Çünkü İzmir'deki satış ofisine kimse uğramıyor. Genel olarak böyle. 


Geri Dön