03 / 05 / 2024

Emaar: çeşme projesiyle hiçbir ilgimiz yok!

Emaar: çeşme projesiyle hiçbir ilgimiz yok!

Emaar Türkiye, Anadolu Ajansı tarafından 22.11.2010 tarihinde, çeşme mahreciyle servis edilen œçeşme"ye Osmanlı kenti kurulacak başlıklı haberinde bahsi geçen proje hakkında açıklama yaptı



İşte Emaar Türkiye tarafından yapılan yazılı açıklama;

Anadolu Ajansı tarafından 22.11.2010 tarihinde, çeşme mahreciyle servis edilen œçeşme"ye Osmanlı kenti kurulacak başlıklı haberinde bahsi geçen projenin Emaar Türkiye ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Ayrıca habere konu olan çeşme Proje Uygulama şžirketi ile Emaar"ın herhangi bir işbirliği de bulunmamaktadır. Halka açık bir şirket olarak Emaar, kurumsal yönetim ve bilgilendirme konusunda en yüksek standartlara sahiptir. şžirket tarafından gerçekleştirilecek herhangi bir proje   ile ilgili bilgi usulüne uygun olarak ilgili makamlara sistematik bir şekilde paylaşılmaktadır.

Dubai"de 1997 yılında kurulan Emaar, gayrimenkul, finans, sağlık, turizm ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteren global bir şirkettir. Emaar Properties, bugün dünyanın gayrimenkul geliştirme alanındaki bir numaralı şirketleri arasında yer almaktadır.

Global gayrimenkul pazarının lider şirketi Emaar"ın Türkiye"de vizyonunu ve uzmanlığını gösterdiği sadece iki projesi bulunmaktadır. Türkiye"deki ilk projesi Toskana Vadisi 4 fazdan oluşmaktadır ve projenin 1. fazı tamamlanarak ev sahiplerine teslim edilmiştir. Projenin 2. faz inşaatı ise devam etmektedir. Emaar"ın Türkiye"deki 2. Projesi ise İstanbul çamlıca"da inşa edilecek olan Yeni İstanbul Projesidir. Emaar Türkiye"de şuan için sadece bu 2 projesiyle faaliyet göstermektedir.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından konuyu hassasiyetle değerlendirmenizi rica ederiz.

Tamamen asılsız olan habere ilişkin açıklamamızı bilginize sunarız.

Saygılarımızla,

Emaar Türkiye,

 

 


Geri Dön