Ekonomi

Emekli bayram ikramiyesi 2022 hesaplaması ve tarihi belli oldu! İkramiye 3 bin TL'yi bulabilir Erdoğan açıklayacak

Emekli bayram ikramiyesi 2022 Ramazan ve Kurban'da kaç lira olacak. Bankaya emekli maaşları ve bayram ikramiyeleri ne zaman yatırılacak. Emeklilerin bayramı hakkıyla geçirip gönül rahatlığıyla bayram alışverişi yapabilmeleri için ikramiye hesabı nasıl yapıldı?Emekliler torunlarının yüzünü güldürsün diye bir asgari ücret tutarında bayram hediyesi yapılmalı" sesleri yükseliyor

Ramazan bayramı 2022 yaklaşırken Ankara'da "Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyeler şu anda son derece komik kaldı. Emekliler torunlarının yüzünü güldürsün diye bir asgari ücret tutarında bayram hediyesi yapılmalı" sesleri yükseliyor. Asgari ücret, emekli maaşları, memur maaşları açlık sınırının altında kalmayacak şekilde derhal ve hemen güncellenmeli çıkışı geldi. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyeler asgari ücret tutarında artırılmalı önerisinden sonra emekli maaşları kaç lira olacak. 2022 Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere verilen ikramiyeler kaç liradan hesaplanacak detaylı hesaplamalar yapılıyor. Kulislerde dolaşan emekli ikramiyeleri hükümet tarafından hayata geçirilirse emekli ikramiyeleri 3 bin TL'yi bulabilir.

 

 

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ 1 MAYIS'TA HESAPLARA YATACAK!

Emeklilere ödenmesi planlanan emekli bayram ikramiyelerinin hesaplanması için hummalı çalışmalar devam ediyor. 2018 yılından beri her yıl Ramazan ve Kurban bayramında ödenen emekli bayram ikramiyesi tutarı netleşmeye başladı. Ramazan bayramından 1 gün önce yatacak olan emekli bayram ikramiyesi 1 Mayıs'ta hesaplara aktarılacak. 2021 yılında bin 100 lira olarak hesaplara geçen Emekli Bayram ikramiyesi tutarının bu iki bayram arasında 3 bin lirayı bulacağı konuşulanlar arasında. Bayram ikramiyelerinin kaç lira olacağıyla ilgili çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı koordinesinde kurulan ekonomi kurmayları tarafından son şekli veriliyor. Açıklamasının kamuoyuna Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılması bekleniyor.

https://emlakkulisi.com/enflasyon-rakamlarindan-sonra-emekli-maaslarina-ek-zam-ve-sosyal-yardim-secenegi/700418