27 / 04 / 2024

Emekli bayram ikramiyesi haberinde Bakan Vedat Bilgin'in açıklamasındaki gizli sır ortaya çıktı

Emekli bayram ikramiyesi haberinde Bakan Vedat Bilgin'in açıklamasındaki gizli sır ortaya çıktı

Milyonlarca emeklinin beklediği emekli bayram ikramiyesinin ne zaman hesaplara yatacağı, bayram ikramiyesinin kaç lira olacağı bugün netleşti. Emekliye bayram ikramiyesinin tutarını açıklayan Bakan Bilgin, zamlarla ilgili son noktayı koymadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı işaret etti.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyelerinin kaç lira olacağını ve ne zaman hesaplara yatacağını ilk kez açıkladı. Ramazan Bayramı'na sayılı günelr kala açıklanan emekli bayram ikramiyesi tutarı emeklilerde hayal kırıklığına neden oldu.

ZAMMI ERDOĞAN MI AÇIKLAYACAK?

Ramazan ayı başladığından beri ekonomik gidişatın etkisiyle bin 100 lira olan emekli bayram ikramiyesinin tutarına zam bekleyen vatandaşlar açıklanan rakam karşısında adeta sükut-u hayale uğradı. Bakan Bilgin yine de emekliye bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili son noktayı koymayarak zamma ilişkin açık kapı bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı işaret etti. Konunun Beştepe'nin inisiyatfinde olduğunu ima eden cümleler kullandı. Bayram öncesi Erdoğan’dan "Bin 100 liraya gönlüm el vermedi" açıklaması gelebilir.

Türkiye'nin sıcak paraya ilişkin arayışları devam ederken emeklilere ödenecek tutar açıklanan rakamdan yatarsa 25 milyar lira. Yani çok büyük bir rakam. Bakan Bilgin bu rakamı bizzat kendisi telaffuz etti. Emeklilerin bayramda istedikleri zam kabul edilir ve bin 500 lira ödenirse iki bayramda Türkiye'nin ekonomisine artı maliyet olarak binecek.

Emekli bayram ikramiyesi haberinde Bakan Vedat Bilgin in açıklamasındaki gizli sır ortaya çıktı

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön