28 / 04 / 2024

Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?

Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?

"EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?" sorusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasıyla netleşiyor.



Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi için detayların açıklanmasına çok ksaı bir süre kaldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay liderliğinde Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yapılacak düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılmış EYT yasası için bütün taslaklar masaya yatırılmıştı. Bugün ise Bakan Vedat Bilgin'den çok kritik bir açıklama geldi.

EYT DÜZENLEMESİ İÇİN TASLAK TAMAMLANDI

EYT düzenlemesi için artık sona yaklaşıldı. Asgari ücret ile beraber Türkiye'nin bir numaralı gündeminde yer alan yaklaşık 4 milyon kişiyi ilgilendiren emeklilikte yaşa takılanlar için yapılacak EYT yasası içinde "Yaş şartı olacak mı" sorusu en çok merak edilenler arasına girdi.

EYT SON DAKİKA | BAKAN BİLGİN: TBMM'DE AÇIKLAYACAĞIM

Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Meclis'teki Genel Kurul görüşmelerinde EYT'de yaş şartı konusuna netlik kazandıracağını açıkladı.

BAKAN BİLGİN'DEN EYT AÇIKLAMASI NE ZAMAN GELECEK?

Bütçe görüşmelerinde Bakan Bilgin 'EYT'de yaş şartı, sınırı olacak mı' sorusunu yanıtlayacak. Bakan Bilgin'in bu akşamın ilerleyen saatlerinde milyonlarca EYT'linin merak ettiği açıklamayı yapması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön