04 / 05 / 2024

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi alacaklar dikkat! Hesap numarası ve banka kartı bilgilerinizi kontrol edin

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi alacaklar dikkat! Hesap numarası ve banka kartı bilgilerinizi kontrol edin

Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinde son döneme girildi. Emekli bayram ikramiyesi ödemesi alacaklara banka hesap numarası ve banka kartı bilgilerini mutlaka para çekmeden önce kontrol etmeli uyarısı yapıldı. Bayram ikramiyesi ödemelerinde son durum..



Ramazan Bayramı'nda sayıları 12 milyon 400 bini bulan emeklilere bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Emekli bayram ikramiyelerinde ödeme tarihleri de bu aya özel erkene çekildi.  2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak. Emekli bayram ikramiyesi tutarları Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekli maaş hesaplarına aktarılıyor. Paranızı çekmeye gitmeden önce banka hesap bilgilerinizi, banka hesap kartın şifre bilgileri ve en önemlisi banka kartınızı kaybetmeyin aksi halde parrayı çekmeniz imkansız hale gelebilir. Böyle bir durumla karşılaşırsanız TC kimlik kartınızla emekli maşınızı çektiğiniz bankaya şahsen müracaat etmeniz gerekebilir.

Bu bayramda hükümetin en yetkili isimlerinden bayram ikramiyelerine zam yapılmayacağı haberi gelmesinden sonra gözler Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılacak ara zamlara yönelmişti.

KİRA FATURA DERKEN PARA BUHARLAŞTI

Konut kiraları, elektrik-doğalgaz faturalarını ödemekte sıkıntı çeken emekliler çarşı pazara da gitmekten korkar hale geldi. 65-70 yaşında emekli maaşı yetmediği için bir işte çalışmak zorunda kalan birçok emekli sayısı arttı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön