10 / 05 / 2024

Emekli ikramiyesinde son dakika! Zam gelecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Hemen bu tarihlere bakın!

Emekli ikramiyesinde son dakika! Zam gelecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Hemen bu tarihlere bakın!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala milyonlarca emekli de ikramiyelerdeki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki emekli ikramiyesine zam gelecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte emekli ikramiyesinde son dakika...



KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK? 

Bu sene Kurban Bayramı 9 Temmuz 2022 tarihine denk geliyor. Milyonlarca kişinin beklediği emekli ikramiyelerinin Kurban Bayramı'ndan 1 hafta öncesi yani temmuz ayının ilk haftasında verilmesi bekleniyor. 

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 2 Mayıs tarihinde başlayan Ramazan Bayramı ikramiyeleri 28 Nisan ve 29 Nisan’da hesaplara yatırılmıştı.

Emekli ikramiyesinde son dakika! Zam gelecek mi? Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? Hemen bu tarihlere bakın!

Bu yıl Kurban Bayramı arefe günü 8 Temmuz Cuma günü olacak. Bayramın birinci günü ise 9 Temmuz 2022 tarihine denk geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Ramazan Bayramı öncesine emekli ikramiyeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Bayram ikramiyelerine yönelik artışın gündemlerinde olmadığını ve  iki bayramda maliyet 25 milyar TL seviyelerinde olduğunu söyleyerek, emeklilere 1100 lira ödeneceğini belirtmişti. Söz konusu ikramiyenin Kurban Bayramı’nda da aynı olması bekleniyor.

Emekli ikramiyelerinde son dakika! Emekli ikramiyesinin yatacağı tarihi hemen öğrenin! İkramiye işte bu tarihte yatacak!

Emekliye Kurban Bayramı 2022 ikramiyesi kaç lira yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatar?

Emekliye ikramiye öncesi nakit müjdesi! Başvuran emekliye hemen 2.500 TL verilecek! E-devletten şimdi başvurabilirsiniz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön