06 / 05 / 2024

Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika! SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte fark ödeme tablosu

Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika! SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte fark ödeme tablosu

Milyonlarca kişi emekli maaş farklarının hesaplara yatacağı tarihi merak ediyor ve araştırıyor. Peki Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika gelişmeleri ne? SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte maaş farkı ödeme tablosu...



Habertürk'te yer alan habere göre, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından açıklanan haziran ayı enflasyon verileriyle Haziran'da yılık enflasyon yüzde 78,62 şeklinde olurken aylık da yüzde 4,95 şeklinde gerçekleşti. 

Yine aktarılan detaylara göre, 6 aylık enflasyon farkının yüzde 42,35 şeklinde açıklanmasıyla birlikte emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı da netleşmiş oldu. 

Peki emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika gelişmeleri ne? SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte maaş farkı ödeme tablosu...

 

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI 2022 NE KADAR OLDU?

Merakla beklenen Haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla beraber emekli ve memur maaş zamları da resmen belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) haziranda aylık enflasyonun yüzde 4.95 olduğunu duyurdu.

Böylelikle enflasyon farkıyla, SSK ve BAĞ–KUR emekli aylıkları yüzde 42.35, memur ve emekli memur aylıkları yüzde 41.69 oranında zamlanacağı kesinleşmiş oldu.

Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika! SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte fark ödeme tablosu

ZAMLI MEMUR MAAŞLARI YATTI MI? ZAMLI MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan maaşlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada  memurların Temmuz ayı bayram maaşlarının Kurban Bayramı öncesinde zamlı haliyle ödeneceğini duyurmuştu.

ZAMLI EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada emekli maaşları ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. 

Emekli maaş farkları ve emekli zammında son dakika gelişmeleri ne? SSK ve memur emekli maaş farkları yattı mı? İşte maaş farkı ödeme tablosu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön