27 / 04 / 2024

Emekli maaş promosyonu alanlara müjde! Ek ödeme geliyor

Emekli maaş promosyonu alanlara müjde! Ek ödeme geliyor

Kamu Denetçiliği Kurumu bankalar tarafından verilen emekli maaşı promosyonlarına enflasyon incelemesi başlattı.



Milyonlarca çalışan ve emekliye maaş müşterisi olma şartıyla verilen maaş promosyonlarına ‘enflasyon’ düzenlemesi geldi. " Kamu Denetçiliği Kurulu’nun  başlattığı inceleme tamamlandığında enflasyondaki artışın promosyonlara da yansıması bekleniyor. Bankalar tarafından önemli bir rekabet alanına dönüşen maaş promosyonunda üst üste rekorlar kırılmaya devam ediyor.

Bankaların maaş müşterisi olma konusunda anlaştıkları kişilere verdikleri maaş promosyonlarına "enflasyon düzenlemesi" Kamu Denetçiliği Kurulu incelemesinde. Buna göre KDK çalışması tamamlandığında enflasyondaki artış promosyonlara da yansıyacak.

Sabah'tan Rana Büyüktaş'ın haberine göre, Kamu Denetçiliği Kurumu, banka maaş promosyonunda enflasyondaki artışın göz önüne alınarak artış yapılması yönündeki talepleri incelemeye aldı. Bir çalışanın yaptığı başvuru üzerine harekete geçen KDK, gerekli incelemeleri yaparak ilgili kurumlarla görüşmeler yapacak.

Emekli maaş promosyonu alanlara müjde! Ek ödeme geliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön