10 / 05 / 2024

Maaş promosyonu düşük olanlar üzülmeyin! İş Bankası şimdi açıkladı! 500 TL daha ödenecek

Maaş promosyonu düşük olanlar üzülmeyin! İş Bankası şimdi açıkladı! 500 TL daha ödenecek

İş Bankası’ndan emekli maaş promosyonu alanlara sevindiren haber geldi. Emekli yakınını getirenler 500 TL Pazarama MaxiPuan ödülü kazanıyor.



Bankaların emekli maaşlarına gelen zamlar üzerine başlattığı emekli maaş promosyonlarında rekabet kızışıyor. Bankalar gün geçtikçe promosyon ödemelerinde fiyat artışına giderken bazı bankalar da yaptığı ek kampanyalar ile emeklileri kendilerine çekmeye çalışıyor.

İş Bankası’da emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilere özel promosyon ücretine de ek olarak 500 TL Pazarama MaxiPuan veriyor. İş Bankası’nın yaptığı bu kampanyadan faydalanmak için emeklinin maaşını İş Bankası’na taşıması, 3 yıl bankayla çalışma sözü vermesi ve bir emekli yakınını getirmesi yeterli.

İş Bankası’nın sunduğu bu 500 TL’lik Pazarama MaxiPuan ödülünden yararlanmak isteyenlerin en fazla iki emekli yakınını bankaya getirmesi gerektiği bildirildi. Banka müşterisi olarak getirilen her bir emekli için 250 TL olmak üzere toplam da 500 TL verilecek. Kampanya detaylarına ise İş Bankası’nın resmi internet sayfasından ulaşmak mümkün.

Maaş promosyonu düşük olanlar üzülmeyin! İş Bankası şimdi açıkladı! 500 TL daha ödenecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön