30 / 04 / 2024

Emekli maaş promosyonu nasıl alınıyor? 2023 yılı maaş promosyonları ne kadar oldu?

Emekli maaş promosyonu nasıl alınıyor? 2023 yılı maaş promosyonları ne kadar oldu?

Emekliler için ihtiyaçları giderecek toplu para anlamına gelen emekli maaş promosyonları bir çok bankadan alınabiliyor. Peki emekli maaş promosyonu almak için ne yapmak gerekir? 2023 yılı güncel emekli maaş promosyonu rakamları ne kadar oldu?



Emekli maaşlarına verilen promosyonların 2023 yılı miktarı için bankalar son hazırlıklarını tamamladı. Hem özel bankalar hem de kamu bankalarından maaş promosyonu alınabiliyor. Bunun için emeklinin başvuru yaparak, maaş hesabını promosyon ödemesi yapacak seçtiği bir bankaya taşıması gerekiyor.

Emeklilere maaş promosyonu verme yarışında hem kamu bankaları hem de özel bankalar yer alıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), kamu bankalarının emeklilere dağıtacağı promosyon rakamlarını kendisi belirleyerek kamuoyuna duyuruyor.

 Emekli maaş promosyonu nasıl alınıyor? 2023 yılı maaş promosyonları ne kadar oldu?

Son olarak 1 Kasım 2022 tarihinde promosyon ödemesi yapıldı. Peki emekli maaşı için promosyon nasıl alınır, nereye başvurulur?

NE KADAR PROMOSYON VERİLİYOR?

Bankalar ile imzalanan protokol uyarınca SGK'dan gelir/aylık alan emekli ve hak sahipleri maaş promosyonu alabiliyor.  Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar 01 Kasım 2022’de emekli promosyonları için sözleşme imzaladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön