30 / 04 / 2024

Emekli maaş promosyonu sonrası değişti! Herkes oraya yöneldi

Emekli maaş promosyonu sonrası değişti! Herkes oraya yöneldi

Emekli maaş promosyonları için özel bankalar 10 bin liraya kadar ödeme yaparken, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank da promosyon yarışına girip rakamları 5 bin liraya kadar yükseltmişti. Ancak özel bankaların daha yüksek promosyon ödemesi yapması yeni bir durum ortaya çıktı. İşte detaylar...



Temmuz ayından bu yana büyük bir yarışa giren özel bankalar rakamı 10 bin liralara kadar yükseltince kamu bankaları özellerin yanına bile yaklaşamadı. Ancak emekli promosyonlarında son günlere yaklaşılırken Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kamu bankalarının emeklilere 3 ila 5 bin lira arasında promosyon ödeneceğini açıkladı. Emekli promosyon tutarları yükselse de hala özel bankaların gerisinde kalmaya devam ederken, eski anlayışın terk edildiği öğrenildi. Emekli maaşını almak için vatandaşların tercihi promosyonlarla beraber özel bankalara gitti. Emekli maaşlarının büyük bir çoğunluğu özel banka güvencesi altına girmiş oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön