10 / 05 / 2024

Emekli maaşı alanlara ek gelir! Sadece o banka duyurdu! 3 gün içinde hesaplara geçiyor! İşte detaylar!

Emekli maaşı alanlara ek gelir! Sadece o banka duyurdu! 3 gün içinde hesaplara geçiyor! İşte detaylar!

Emeklilere özel bir kampanya duyuruldu. Sadece emeklilerin yararlanacağı dev kampanyayı Yapı Kredi Bankası açıkladı. İşte merak edilen detaylar!



Yapı Kredi Bankası emeklilere özel bir kampanya yaptı. Yapı Kredi yapmış olduğu açıklamasında maaşını bankaya taşıyan emeklilere 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapıyor.  Ancak ödemeler bir tek bununla sınırlı kalmıyor. Bunun dışında da bankada hesap açmasını sağlayan emeklilere de 2 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme yapılacak. Şartları taşıyan emeklilere de toplam da 10 bin TL’ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Bu kampanyanın da son olarak 30 Eylül tarihinde sona ereceği belirtildi.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI VE KAMPANYASI DETAYLARI

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan müşterilere 7500 TL promosyon ödeniyor. 2 Ağustos 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilerimiz 7.500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabileceklerdir. Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK yani SSK / Bağkur / Emekli Sandığı aracılığı ile maaş alan bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.

10 EMEKLİ YAKININA REFERANS OLANA DA 2500 TL ÖDEME

Bir emekli en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya dahil olabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanma şansı bulunuyor.

Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içinde emekli maaşı almış olan kişiler kampanya kapsamında referans gösterilemiyor. Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan ya da Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvurusu bulunan kişiler kampanya bağlamında referans gösterilemez.

Yapı Kredi Bankasından emekli maaşı alanlar, Emekli Referans Kampanyası kapsamında emekli yakınlarına referans olabilir. Referans veren müşteri günde en fazla 5 kod oluşturabilir, referans veren müşterinin aktif veya kullanılabilir durumda toplam 10 kodu olması durumunda yeni kod oluşturulmasına izin verilmez. Emekli müşterilerin kendilerine gelen kodu 10 gün içinde kullanması gerekmektedir, 10 gün içinde kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Referans verilen emeklinin maaşının Yapı Kredi Bankası’na taşınması ve promosyon ödemesinden sonra referans veren Yapı Kredi Bankası müşterisinin kampanya kapsamında ödüllendirme yapılır.

Altın alacaklar dikkat! Altın fiyatlarında yeni döneme geçildi! Rekor rakamlar tek tek açıklandı!

Ayçiçek yağı fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 12 bin lira verilecek! İşte detaylar!

İslam Memiş’ten son dakika dolar açıklaması! Ben doları tercih etmem!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön