30 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 6 bin 500 TL promosyon veriyorlar! Bankalar yarışta

Emekli maaşı olanlara 6 bin 500 TL promosyon veriyorlar! Bankalar yarışta

Bankalar emekli maaşlarını kendi bünyelerinde toplamak adına adeta yarışa girdi. ING bank da emekli maaşlarını kendisi almak için büyük bir promosyon kampanyası başlattı. İşte çok merak edilen detaylar...



Son dönemde bankalar tarafından emekli maaşlarının kendilerinden alınması için yürütülen büyük bir yarış var. Bankalar bu yarışta öne geçmek adına emeklilere yönelik çok sayıda kampanyaya imza atıyor. Dev bankalar arasında yer alan ING de emekli maaşlarını bünyesine almak için ciddi bir kampanyaya imza attı. 

KAMPANYA HAKKINDA DUYURU YAPILDI

ING Bank tarafından emeklilerin tamamını ilgilendiren çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda “Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 5.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın.” ifadelerine yer verildi. Yeni promosyon almış olsa dahi yeni güncellenen tutar için başvuru yapılabilir ve daha önceden alınan tutar yeni tutardan düşülerek geriye kalan tutar emekliye veriliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön