28 / 04 / 2024

Emeklilere net 6 bin 500 TL verecekler! Bankalar yarışa girdi, 3 günde hesapta olacak

 Emeklilere net 6 bin 500 TL verecekler! Bankalar yarışa girdi, 3 günde hesapta olacak

Bankalar emekli ikramiyeleri için yarışa girdi. ING Banka da emeklilere 6 bin 500 TL net ödeme yapılacağını duyurdu. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar...



Emekli maaşlarıyla ilgili bankalar tarafından verilen kıyasıya yarış devam ediyor. ING Banka da emeklilerle ilgili duyurusunu yaptı ve maaşını taşıyan emeklilere yönelik nasıl bir uygulama yapılacağını detaylarını açıkladı. 
Banka, emeklilere maaşını bankaya taşıması ve 3 yıl maaş alma sözü vermekle beraber 5.000 TL verileceğini açıkladı. Ayrıca arkadaşını bankaya davet edene 1.250 TL daha ödeme yapılacak. ING Bank tarafından yapılan duyuruda “Emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 5.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca emekli yakını getirenler toplamda 1.250 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını kaçırmayın.” ifadelerine yer verildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön