02 / 05 / 2024

Emekliler

Emekliler

Türkiye gündemine bomba gibi düşen emekli banka promosyonlarının eylül kampanyaları sona erdi. Öte yandan memur maaş promosyonları da peş peşe güncellenmeye başladı. 

Ne 3 bin ne de 5 bin! Kuveyt Türk emekli promosyonunu güncelledi çıtayı yükseltti, hızla bakın

Emekli promosyonlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Daha önce emekli promosyon miktarını açıklayan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk de emekli promosyon miktarını güncelledi. İşte o miktar...

Emeklilere net 6 bin 500 TL verecekler! Bankalar yarışa girdi, 3 günde hesapta olacak

Bankalar emekli ikramiyeleri için yarışa girdi. ING Banka da emeklilere 6 bin 500 TL net ödeme yapılacağını duyurdu. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar...

Emekli bayram ikramiyesinden olmayın! Bu hataya dikkat, çok önemli uyarı yapıldı! İkramiyeniz uçabilir

Bayram öncesinde dolandırıcılar da emeklilerin bayram ikramiyelerine göz dikti. Emeklilikler, "Cep telefonlarınıza gelen yabancı mesajlara tıklamayın" uyarısı yapıldı.

Emeklilere zam müjdesi herkesi sevindirdi! İşte Bakan Bilgin'in odasının çekmecesindeki zam oranı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, en düşük emekli maaşına zam yapacaklarını duyurdu. Bilgin, zammın Temmuz'da yapılacağını belirtirken, detayları Mayıs'ta açıklayacağını belirtti. Masadaki zam oranının ise 500 TL olduğu konuşuluyor.

Bayram ikramiyesi onlara da yatacak! İşte bayram ikramiyesi alacaklar

Her bayramda 1100 TL olarak yatan bayram ikramiyesi sadece emeklilere yatmıyor. İşte emekliler haricinde bayram ikramiyesi yatacak kişiler...

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde! "Bayram ikramiyesi bu sene 2 bin 500 TL yatsın" Hükümet ne cevap verdi?

Türkiye'de artan dolar kuru ve enflasyon nedeniyle emekli maaşları da eridi. Bu sene 1000 TL bayram ikramiyesi alacak emekliler, bu rakamın 2 bin 500 TL'ye çıkarılmasını istiyor. Emeklilikler, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Ancak hükümet cephesinden ses çıkmadı.

Emeklilere bayram ikramiyesi sevinci! 900 TL zam... Bu grup da faydalanabilecek

Emeklilerin bayram ikramiyesi nedeniyle bir nebze de olsun yüzleri güldü. Peki, bu yıl 900 TL artışla yatması beklenen emekli ikramiyesinden kimler faydalanabilecek? Yeni emekliler faydalanabilecek mi? İşte yanıtı...

7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler aman dikkat! İşte Temmuz 2023 zam tahminleri!

7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler için Temmuz 2023 zam tahminleri de peş peşe geldi. Peki emekli Temmuz 2023 zammının ne kadar olması bekleniyor? 

Emekliler açlık sınırının altında yaşıyor! Bayramda ‘derin yoksulluk’ daha da büyüdü!

Hayat pahalılığı emeklileri canından bezdirdi. Giderek güçleşen hayat koşullarında emekliler alım güçlerinin düşmesi nedeniyle geçinmekte zorluk çekerken, bayram öncesi verilen 2 bin liralık ikramiyeler ise ne faturaları ödemeye ne de bayram tatiline yetti.

Garanti Bankası'ndan ağızları açık bırakan promosyon! Emekliler bu habere bayram edecek

Bankalar aracılığı ile verilen promosyon ödemeleri Nisan ayında yapılan güncelleme ile vatandaşa ilan edildi. İmkanları emekliler için elverişli hale  getiren Garanti BBVA Müşteri yarışında iddialı hale geldi. 

Bayram ikramiyesi ödemeleri başladı! Henüz ikramiyesi yatmayan emekliler ne zaman alacak?

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih emekliler merak edilirken, SSK kapsamında Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ödemeleri 14 Nisan itibarıyla başladı. 

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan açıklama nihayet geldi. Bu haberle emekliler muradına erecek. Emeklilere 9500 TL ödeme yapılacak. Peki bu ödemeden tüm emekliler mi faydalanacak?

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

Yapı Kredi zirveden inmiyor! Emekliler böyle promosyon ücreti bir daha gelmez! Fırsatı kaçırmayın

Yapı Kredi, emekliler için bankaların ayarladığı promosyon bedellerinde en yükseği vermek ve müşteri kapmak için cazip tekliflerine devam ediyor. İşte emekli promosyon ödemeleri hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

Emekli maaşındaki zam emekliler arasında eşitsizliğe mi neden oldu? İşte uzmanlardan çok tartışılacak açıklamalar...

İktidar seçim öncesinde 5 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya çıkaracak. Bu artış büyük geçim zorluğu çeken emeklilerin tümünü kapsamayacak. Artış dışında kalan emekliler açlık sınırı altındaki aylıklarına zam yapılmasını talep etti.

Emekliler isyanda! Emekli bayram ikramiyeleri 5 bin 500 liraya çıkarılsın!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, milyonlarca emeklinin gözünün bayram ikramiyelerinde olduğunu belirterek bin 100 liralık ikramiyenin artık hiçbir şey ifade etmediğini, 5 bin 500 liraya yükseltilmesini istedi.

Emekliler için promosyon miktarlarını peş peşe sıraladı! Halkbank noktayı koydu

Bankaların promosyon ödemeleri 2023 yılında da son sürat devam ediyor. Halk Bank'ın yaptığı güncelleme için emekliler Halk Bank'ın promosyon fiyatlarını araştırıyor. Halk Bank'ın promosyon şartları nedir? İşte detaylar...

Emekliler akın akın SGK’ya koşuyor! Her ay 2 maaş alabilirsiniz! İşte detaylar!

Emekliler işlerini güçlerini bırakıp SGK’nın yolunu tutuyor. Her ay 2 maaş alabilirsiniz. Hemen bakın! İşte detaylar!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine Şubat 2023 şoku! Bir bir açıklandı, duyan emekliler kulaklarına inanamadı!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine Şubat 2023 şoku... Bir bir açıklandı, duyan emekliler kulaklarına inanamadı...Hemen bakın...

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Emekliler Haberi

Emekliler

Temmuz ayı zammından sonra emeklilere verilen promoston 10 bin TL'ye ulaşırken memurların banka promosyonlarında da haraketlilik yaşandı.  Eylül ayı emekli promosyon kampanyaları dün sona ererken memurlar için ise peş peşe yeni rakamlar geliyor.

EKİM'DE BANKA PROMOSYONU KAMPANYALARI NE OLACAK?

Bankaların Ekim'de de emekli promosyon kampanyaları için yeni açıklama yapması bekleniyor. Ayrıca Ekim ayında da memur banka promosyonları da milyonların gündeminde yer alacak.

POLİS MAAŞ PROMOSYONU MİKTARI AÇIKLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Vakıfbank ile yapılan yeni banka maaş promosyonuna yönelik protokole göre, tüm personele tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın 27 bin TL ödenmesinin karara bağlandığını açıkladı. Peki diğer memur maaş promosyonları ne kadar olacak? Bankalar promosyonlarını güncelleyecek mi?

2022'DE MEMUR MAAŞLARI TEMMUZ ZAMMI İLE BÜYÜK ORANDA YÜKSELİNCE...

Yeni Şafak'ın haberine...