08 / 05 / 2024

Emeklilere zam müjdesi herkesi sevindirdi! İşte Bakan Bilgin'in odasının çekmecesindeki zam oranı

Emeklilere zam müjdesi herkesi sevindirdi! İşte Bakan Bilgin'in odasının çekmecesindeki zam oranı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, en düşük emekli maaşına zam yapacaklarını duyurdu. Bilgin, zammın Temmuz'da yapılacağını belirtirken, detayları Mayıs'ta açıklayacağını belirtti. Masadaki zam oranının ise 500 TL olduğu konuşuluyor.



Türkiye'de enflasyon rakamlarının artmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, vataandaşları enflasyona karşı ezdirmeyeceklerini belirtti.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 2500 TL'YE ÇIKTI

Ocak ayında yapılan zamla birlikte en düşük emekli maaşı, 1500 TL'den 2500 TL'ye yükseltilmişti. Ancak Ocak ayından Nisan ayına kadar geçen sürede hem gıda fiyatları hem de kira fiyatları yeniden arttı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön