Kent Haberleri

Emekli maaşları arttı, Temmuz emekli banka promosyon 2024 açıklandı! İş Bankası emekli promosyon 2024 ne kadar?

Bankalar Temmuz ayına ilişkin promosyonlarını tek tek açıkladı. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında İş Bankası bulunuyor. Peki İş Bankası emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte İş Bankası promosyon...

Temmuz ayı emekli ve memur maaş zammının belli olmasının ardından, gözler emekli promosyonlarına çevrildi. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar emekliye nakit promosyon ödemesi yapıyor. Emeklilere ek gelir imkanı sunan promosyon ödemeleri, maaşını bankaya taşıyan emeklilere yapılıyor. 

Kamu bankalarında promosyon rakamları 8 bin TL ile 12 bin TL arasında değişirken, özel bankalarda bu rakamlar farklılık gösteriyor. Bankalar Temmuz ayına ilişkin promosyonlarını da tek tek açıkladı. 

Emeklilerin en çok merak ettiği bankalar arasında İş Bankası bulunuyor. Peki İş Bankası emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte İş Bankası promosyon...

İŞ BANKASI PROMOSYON BAŞVURU TEMMUZ 2024 

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden ya da emekli aylığını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) nakit promosyon fırsatından faydalanabiliyor. 

Yurt geneline yaygın Şube ve ATM'ler ile emekli maaşına kolayca ulaşmak isteyen tüm emekliler, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını taşıyabiliyor, emekli promosyon başvurusu da yapabiliyor. 

SSK ya da BağKur üzerinden yeni emekli olacakların SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak veya e-devlet üzerinden emeklilik başvuru işlemleri esnasında İş Bankası’nı seçerek işlem yapması gerekiyor. 

Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların ise çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemeleri için İş Bankası'nı seçmeleri gerekli. 

Emekli maaşınızı, İşCep, İnternet Şubesi, İş Bankası şubeleri aracılığıyla taşıyabilir ve promosyon başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca şubeye gitmeden, e-Devlet kapısı aracılığıyla da banka değiştirilebiliyor. 

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON 2024 NE KADAR? 

İş Bankası tarafından 3 yıllığına peşin olarak emeklilere ödenen promosyon tutarları şu şekilde: 

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı
10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar 5.000 TL
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar 8.000 TL
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar 10.000 TL
20.000 TL ve daha fazla olanlar

12.000 TL

Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da faydalanabiliyor. 

AK Partili Mahmut Atilla Kaya'dan 15 maddelik 'Karabağlar TOKİ' açıklaması: CHP ile mücadele etmeye devam edeceğiz!

Yeni kira artış düzenlemesiyle kira bedelleri yükselir mi, düşer mi?

'Kiralara yüzde 25 sınırlaması geri gelsin' diyenler var! Ev sahibi ve kiracıları neler bekliyor?