20 / 05 / 2024

Emekli promosyon yarışı kızışırken, şimdi de işçi promosyonu çıktı! 35 bin TL veriyorlar

Emekli promosyon yarışı kızışırken, şimdi de işçi promosyonu çıktı! 35 bin TL veriyorlar

Emekli vatandaşlara yönelik promosyon yarışı devam ederken, şimdi de işçilere yönelik promosyon yarışı başladı. Bir şirket işçilerine 35 bin TL gibi rekor bir promosyon ödeyeceğini duyurdu. İşte detaylar...



KAMU BANKALARI HAYLİ DÜŞÜK VERİYOR

Emekliler çoğunlukla maaşlarını üç kamu bankasından alırken Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank bu bankalar arasında bulunuyor. Bu bankalar da emekliye promosyon konusunda en düşük rakamı veren bankalar olurken bununla ilgili eleştiri ve tepkiler de geldi. Özel bankalar arasında promosyon yarışı ise hızlandı. Yapı Kredi, 7500 liralık emekli ikramiyesi veriyor ve bununla ilgili yeni bir karar aldı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön