02 / 05 / 2024

Emekli promosyonları kızıştı, süre uzadı! Çılgınlıklar peş peşe geldi! Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING! Hemen bakın

Emekli promosyonları kızıştı, süre uzadı! Çılgınlıklar peş peşe geldi! Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING! Hemen bakın

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyonlarda çılgınlıklar peş peşe geldi. İşte Ziraat Bankası, Vakıf Bank, TEB, ING açıkladı...Hemen bakın...



TEB PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR? 

Kızışan yarışa katılan bir diğer banka olan TEB de emekliler için promosyon ödemesinde üst limitin 5 bin 500 liraya yükseldiğini duyurdu.

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR? 

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası ile alanlara 750 lira tutarında olmak üzere, 3 senelik peşin promosyon ödemesi veriliyor.

VAKIFBANK PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Yine en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank da emeklilere promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer alıyor. Vakıfbank maaş taahhüdü veren müşterilerine 3 yıl için toplam 750 lira promosyon ödemesi veriyor.

ING BANK PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR? 

Emekli maaşını ING’ye taşıyan emekli vatandaşlara maaş tutarlarına göre ek koşulsuz 5000 liraya ulaşan nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Yine aktarılan detaylara göre, emekli yakınını getirenler de ek olarak 1250 TL'ye varan promosyon kazanma imkanına sahip oluyor. 

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.337 yeni konut geliyor! İstanbullulara son dakika müjdesi!

TOKİ'den İzmirlilere son dakika ucuz konut müjdesi! O ilçe için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

5 bankada peş peşe deprem! Akbank, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING arka arkaya açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön