02 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarında 7 bin 8 bin 10 bin TL derken Akbank'tan çok önemli bir müjde geldi

Emekli promosyonlarında 7 bin 8 bin 10 bin TL derken Akbank'tan çok önemli bir müjde geldi

Bankalar bir yandan emekli promosyonu yarış veriyor ancak diğer yandan diğer müşterilerini de unutmuyor. Akbank tarafından son atılan adım, diğer müşterilerini de heyecanlandırdı. İşte yeni kampanyanın detayları...



Akbank da emekli promosyonu konusunda yarışa giren bankalar arasında yer aldı. Hatta Akbank'ın bu yarıştan karlı çıkan bankalar arasında olduğu ve çok sayıda müşteriyi kendi bünyesine katmayı başardığı iddia edildi. Ancak Akbank, bir yandan emekli promosyonu konusundaki kararlılığını sürdürürken, diğer müşterini de kaybetmek istemiyor. İşte Akbank tarafından bu nedenle diğer müşterileri de kapsayan önemli bir kampanya hazırlandı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön