16 / 08 / 2024

Emeklilere18 bin TL müjdesi! Direkt nakit olarak verilecek

Emeklilere18 bin TL müjdesi! Direkt nakit olarak verilecek

Emekli vatandaşlarımıza bankalardan önemli bir müjde geldi.. 18 bin TL tutarı direkt nakit olarak vatandaşların hesaplarına aktarılacak.



Emekli vatandaşların ek gelir arayışları hız kesmeden devam ediyor... Vatandaşlar son dönemde büyük ilgi gösterdikleri banka promosyonlarıyla ilgili araştırmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Emekli vatandaşlarımıza bankalardan önemli bir müjde geldi.. 18 bin TL tutarı direkt nakit olarak vatandaşların hesaplarına aktarılacak. 

Promosyon miktarları bankadan bankaya farklılık gösterse de, 15.000 TL ile 18.000 TL arasında değişen teklifler emeklilere sunuluyor. Ek gelir elde etmek isteyen emekliler, maaşlarını taşıyarak bu fırsatları değerlendirebilirler.

BANKA BANKA PROMOSYON MİKTARI

Yapı Kredi: Emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyanlar 18.000 TL’ye varan promosyon kazanabiliyor. Özellikle yüksek maaşlı emekliler için oldukça avantajlı olan bu fırsat, bankanın en cazip teklifleri arasında yer alıyor.

ING: Emekli maaşını ING’ye taşıyanlar 15.000 TL promosyon alabiliyor. Ayrıca, otomatik fatura talimatı veren emeklilere ek 3.000 TL nakit promosyon sağlanarak, toplam promosyon miktarı 18.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Akbank: Akbank, emeklilere 15.000 TL promosyonun yanı sıra, ek 2.500 TL Chip Para kazanma şansı sunuyor ve böylece toplamda 17.500 TL’lik bir kazanç imkanı sağlıyor. 

Albaraka Türk: Emekli maaşını Albaraka Türk’e taşıyanlar, 12.000 TL’ye varan promosyonun yanında, ek 4.000 TL ödül fırsatından yararlanarak toplamda 16.000 TL’ye kadar kazanç elde edebiliyor.

Garanti BBVA: Garanti BBVA, emekli maaşını taşıyanlara 15.000 TL’ye varan nakit promosyon sunarak emeklilere cazip bir fırsat sunuyor.

Türkiye Finans: Emekli maaşını Türkiye Finans’a taşıyanlar 12.000 TL nakit promosyonun yanı sıra, ek 2.500 TL ödül fırsatıyla toplamda 14.500 TL’ye kadar promosyon alabiliyor.

FİNANSBANK

QNB Finansbank: QNB Finansbank, emekli maaşını taşıyanlara 12.000 TL nakit promosyon ve 1.200 TL indirim fırsatıyla toplamda 13.200 TL kazanç sağlıyor.

Bu fırsatlar, emekli maaşlarını taşıyarak ek gelir elde etmek isteyen emekliler için büyük avantajlar sunuyor. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön