05 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarında deprem! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank promosyon miktarını açıkladı

Emekli promosyonlarında deprem! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank promosyon miktarını açıkladı

Özel bankaların emekli promosyon yarışlarına devlet bankalarının katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Devlet bankalarının yaptığı son açıklama emekli vatandaşları hayli üzdü.



Özel bankalar kendi aralarında emekli promosyonlarına yönelik büyük bir yarış başlattı. Özel bankalar emekli promosyon miktarını 8 bin TL bandına kadar çıkardı. Durum böyle olunca kamu bankalarının da özel bankalarla promosyon yarışına girip girmeyecekleri merakla bekleniyordu. Ancak durum emeklilerin beklediği gibi olmadı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön