02 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarında peş peşe zam depremi! Ziraat, Akbank, Halkbank, Garanti açıkladı! Hemen bakın!

Emekli promosyonlarında peş peşe zam depremi! Ziraat, Akbank, Halkbank, Garanti açıkladı! Hemen bakın!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emekli promosyonlarında adeta peş peşe zam depremi yaşanıyor, Akbank, Ziraat Garanti'den konuyla ilgili açıklamalar geldi. İşte son dakika detayları...



Habertürk'ün aktardığı detaylara göre, pek çok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyon ödemeleri, SSK ve Bağ-Kur'lu emeklilerinin yüzünü güldürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Vakıf Bank, İş Bankası, Denizbank, Akbank, ING, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Akbank, TEB, Garanti BBVA Eylül ayı emekli promosyon kampanyalarını arka arkaya duyurmuştu.

Emekli maaşlarıyla geçinemeyen pek çok emekli ek gelir elde etmek isteyen emekli vatandaşlar Ziraat Bankası emekli promosyonlarındaki gelişmeleri merak ediyor ve araştırıyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU 2022?

Ziraat Bankası konuyla ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere promosyon ödemesi yapacağını duyurmuştu.

Emekli promosyonlarında peş peşe zam depremi! Ziraat, Akbank, Halkbank, Garanti açıkladı! Hemen bakın!

Ziraat Bankası tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 1.500 lira altında emekli maaşı alanlara 500,00 lira,  1.500 lira ila 2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 625,00 lira, 2 bin 500 lira ve üzerinde emekli maaşı alanlara 750,00 lira tutarında olmak üzere 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre, Ziraat Bankası'nın da promosyon tutarını artıracağı öne sürüldü. Ancak şu an için herhangi bir gelişme mevcut değil.

AKBANK PROMOSYON 2022?

Maaş Tutarı    SGK Promosyonu    Ek Promosyon     Toplam promosyon tutarı
0-1499 Türk Lirası       500 Türk Lirası         4.150 Türk Lirası     4.650 Türk Lirası  
1.500 TL – 2.499 Türk Lirası     625 Türk Lirası     5.175 Türk Lirası      5.800 Türk Lirası  
2.500 Türk Lirası ve üzeri   750 Türk Lirası      6.250 Türk Lirası      7.000 Türk Lirası  
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön