07 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarında resmen deprem! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Emekli promosyonlarında resmen deprem! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Milyonlarca emekli maaş promosyonlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, emekliler promosyonla ilgili olarak istedikleri bankayı da seçebiliyor.  İşte banka banka promosyon tutarları...



EMEKLİ PROMOSYONLARINDA RESMEN DEPREMİ

Vatan gazetesinin aktardığı detaylara göre, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli olan promosyon başvuruları için süreler resmen uzatıldı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, bankalar yeni kararı peş peşe açıkladı.  

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR 2022

İş Bankası yaptığı açıklamada promosyon milyonlarca emekliyi ilgilendiren başvuruların 31 Ekim 2022'ye  kadar yapılacağını duyurdu. Yine aktarılan bilgilye göre, İş Bankası 7 bin 500 Türk Lirası ek koşulsuz promosyon ödemesi veriyor.

Emekli promosyonlarında resmen deprem! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Peki İş Bankası promosyon ödemelerinde son başvuru tarihi ne zaman? İş Bankası promosyon başvuruları ne zaman sona eriyor? İşte verilen detaylar...

Pek çok kişi İş Bankası promosyon ödemelerini merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İş Bankası promosyon ödemesi 31 Ekim tarihine sona erecek. İlk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı seçen ya da  mevcut emekli maaşını 3 sene boyunca İş Bankası aracılığıyla almak üzere taahhüt veren Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri 1.500 liradan düşük maaşlar için 5 bin lira 1.500 - 2.500 lira arası maaşlar için 6 bin 250 lira, 2 bin 500 lira ve üzerinde maaşlar için 7 bin 500 lira nakit promosyon ödemesi alıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön