09 / 05 / 2024

Emekli promosyonu alacaklar dikkat! İş Bankası açıkladı

 Emekli promosyonu alacaklar dikkat! İş Bankası açıkladı

Emekli promosyonlarında artık sona gelinirken, yeni dönemde promosyonların daha da yükseltilebileceği ifade ediliyor. İş Bankası da kendi emekli promosyonunun detaylarını açıkladı. İşte o detaylar...



AYRINTILAR

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar ise SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak İş Bankası’nı tercih edebiliyor.
Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

Bu işlemlerin ardından yapılması gereken, yalnızca İşCep, İnternet Şubesi veya İş Bankası şubeleri aracılığıyla emekli maaşını İş Bankası’ndan almak istediği hesabı belirlemek için talimat vermek ve promosyon başvurusunda bulunmak.

Promosyon Tutarı

0 – 1.499 TL 5.000 TL
1.500 – 2.499 TL 6.250 TL
2.500 TL ve üzeri 7.500 TL

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvurularından itibaren 3 iş günü içerisinde, yeni maaş alacak kişilerin ödemeleri ise ilk maaş ödemesini takiben 3 işgünü içerisinde gerçekleştiriliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön