17 / 05 / 2024

Emekli promosyonu alamadım diye üzülmeyin! Yapı Kredi az önce açıkladı! Faturalar...

Emekli promosyonu alamadım diye üzülmeyin! Yapı Kredi az önce açıkladı! Faturalar...

Yapı Kredi tarafından müşterilerine yönelik önemli bir promosyon açıklandı. Banka, faturalarda otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine güzellik yapıyor. İşte ayrıntılar...



DETAYLAR

Yapı Kredi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: 

"11 Eylül - 10 Ekim 2022 tarihleri arasında vereceğiniz, ilk yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye! Üstelik talimatınızı kredi kartınızdan vereceğiniz her yeni talimat için ekstra 10 TL, toplamda 50 TL ekstra puan kazanın!

Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz."

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: www.yapikredi.com.tr

İş Bankası'ndan dev kampanya! 30 Eylül’e kadar herkes başvuran herkes faydalanacak! Hemen bakın!
Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!
Altın 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!    

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön