02 / 05 / 2024

Emekli promosyonu alamadım diye üzülme! Halkbank müşterilerine vereceği promosyon miktarını açıkladı

Emekli promosyonu alamadım diye üzülme! Halkbank müşterilerine vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankalar arasında emekli promosyonu yarışlarından çoğu insan emekli olamadığı için faydalanamadı. Ancak bankalar müşterilerine yönelik yeni promosyonlar duyurmaya devam ediyor.



Türkiye'de özel bankalar arasında emekli promosyonlarına yönelik bir anda büyük bir yarış başladı. Emekli vatandaşlar, daha yüksek promosyon veren bankaya gitmek için adeta zamanla yarıştı. Doğal olarak bu furyadan emekli olamayan vatandaşlar faydalanamadı. Ancak bankalar, emekli olmayan müşterilerini de unutmadı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön