25 / 07 / 2024

Emekli promosyonu alamadım diye üzülme! Halkbank müşterilerine vereceği promosyon miktarını açıkladı

Emekli promosyonu alamadım diye üzülme! Halkbank müşterilerine vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankalar arasında emekli promosyonu yarışlarından çoğu insan emekli olamadığı için faydalanamadı. Ancak bankalar müşterilerine yönelik yeni promosyonlar duyurmaya devam ediyor.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Halkbank yaptığı açıklamasında, “Bir sözünüze anında 1.000 TL’ ye varan ParafPara fırsatı! Paraf ile 12 ay boyunca aylık 2.500 TL harcama sözünüze 150 TL ParafPara, 5.000 TL harcama sözünüze 300 TL ParafPara, 7.500 TL harcama sözünüze 500 TL ParafPara, 10.000 TL harcama sözünüze anında 1.000 TL ParafPara kazanın” ifadesini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön