18 / 05 / 2024

Emekli promosyonu herkese verilmiyor ama bu veriliyor! A-101 resmen açıkladı

Emekli promosyonu herkese verilmiyor ama bu veriliyor! A-101 resmen açıkladı

Emekli promosyonu alamayan vatandaşlar gözlerini diğer kampanyalara çevrildi. Promosyon yarışını gören diğer şirketler de kendi alanlarında vatandaşlara hediye vermeye başladı. A-101'den de bir hediye hamlesi geldi. İşte detaylar...



KAMPANYA SON DETAYLAR

Juzdan veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Kampanyaya sadece www.A101.com.tr ‘den yapılacak alışverişler dahildir. A101 marketlerinden veya A101 Kapıda uygulamasından yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. Kampanya sanal POS’tan yapılan ödemelerde geçerlidir. Axess, Wings, Free, Akbank Kart, bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank’O Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir. Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartlarla yapacağı harcamalar ile kampanyadan bir defa en fazla 75 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.


Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön