03 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda çılgınlık sınır tanımıyor! İşte Yapı Kredi Bankası’nın verdiği o rakam!

Emekli promosyonunda çılgınlık sınır tanımıyor! İşte Yapı Kredi Bankası’nın verdiği o rakam!

Bankalar emekli maaş promosyonlarında büyük bir yarışa girdi. Rakamlar güncellendikçe ortaya daha büyük tutarlar çıkıyor. Peki Yapı Kredi Bankası kaç lira promosyon veriyor? İşte bütün detaylar…



Emeklilerin maaşlarını ödemek için kıyasıya rekabet eden bankalar promosyon tutarlarını da yükseltti. Rakamı uçuran bankalardan biri de Yapı Kredi olarak ön plana çıkıyor.

Emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan emeklileri kaç liralık bir promosyon bekliyor? Emekliler kesin kararlarını vermeden önce bütün bankaları araştırıyor. İşte Yapı Kredi Bankası promosyon tutarı…

Maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan emekliler 7 bin 500 liraya varan bir promosyon bekliyor.

PROMOSYON İÇİN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası’nın promosyon fırsatından yararlanmak için emeklinin şubeye giderek ya da mobil uygulamadan veya e-Devlet üzerinden başvuru yaparak maaşını taşıması gerekiyor. Maaş taşıma başvurusunun Yapı Kredi Bankası’nın çağrı merkezini arayarak da yapılması mümkün.

Yapı Kredi müşterisi olmayan emekliler, mobil uygulamayı indirerek kolayca Yapı Kredi müşterisi olabilir ve maaş taşıma başvurusunu mobil uygulama üzerinden zahmetsizce gerçekleştirebilir.


Geri Dön