Ekonomi

Emekli promosyonunda göbek attıran rakam! Yapı Kredi devleşti: Öyle bir para ödeyecek ki! Almayan bin pişman olur

Emeklilik paketini açıklayan Yapı Kredi Bankası, emekliye 7500 TL ödeme yapacak. Promosyon ödemesinin yanında emekli için banka tarafından yapılan ayrıcalıklı fırsatlardan da yararlanacak! İşte detaylar... Yeni yılda emekli promosyon kampanyalarını bankalar duyurmaya başladı

Emekli promosyonunda göbek attıran rakam! Yapı Kredi devleşti: Öyle bir para ödeyecek ki! Almayan bin pişman olur. Yeni yılda emekli promosyon kampanyalarını bankalar duyurmaya başladı. Emeklilik paketini açıklayan Yapı Kredi Bankası, emekliye 7500 TL ödeme yapacak. Promosyon ödemesinin yanında emekli için banka tarafından yapılan ayrıcalıklı fırsatlardan da yararlanacak! İşte detaylar...




YAPI KREDİ BANKASINDAN EMEKLİYE UYGUN AVANTAJLI FIRSATLAR

Bankalar yeni yılda emekli kampanyalarını duyurmaya başladı. Bir müjde de Yapı Kredi bankasından geldi. Banka emekli vatandaşlara sunduğu yüksek promosyon ödemelerinin yanında emeklinin yanında bulunan bir çok avantajlı imkan da sağlıyor.


İlk kez emekli olacaklar ve farklı bir bankada emekli olanlara yönelik yapılan kampanya fırsatları bulunuyor. Avantajlı imkanlardan yararlanmak için maaş hesabını Yapı Kredi Bankası'na taşımanız gerekiyor. 


Emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi bankasından almayı taahhüt eden emekliye ilk maaşından sonra 7500 TL promosyon ödemesi yapılacak. 

Yapı Kredi Bankası'nın emeklileri ilgilendiren bu kampanyası ve avantajlarından yararlanmak için SSK, Bağ - Kur, Emekli Sandığı emeklilerinin e devlet sistemi üzerinden başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Banka tercihlerini Yapı Kredi olarak güncellemeleri gerekmektedir. Başka bankalarda hesapları bulunan ve emekli maaşlarını buradan alan vatandaşlar taşıma işlemini Yapı Kredi Bankası'nın mobil hizmetleri üzerinden yapabilecekleri gibi 444 0 444 numaralı hatlardan da taşıma işlemini yapabilmektedir. 


Ayrıca bankanın harcamalara ve otomatik ödeme talimatlarına ilişkin diğer ödemeleri de bulunuyor. İki tane otomatik ödeme talimatı bulunan banka müşterileri, kartları ile yaptıkları alışverişlerden 500 TL'ye kadar ek ödeme alabilecekler.

7500 TL'lik promosyon ödemelerini vatandaşlar ilk maaşlarınızı aldıktan sonra 3 iş günü içinde alabilecekler.