07 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda kaçmayacak büyük fırsat TEB sürpriz yaptı! 10 bin 9 bin TL veren de vardı

Emekli promosyonunda kaçmayacak büyük fırsat TEB sürpriz yaptı! 10 bin 9 bin TL veren de vardı

Emekli promosyonlarıyla ilgili bankalar tarafından açıklamalarda gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Son olarak promosyon miktarını duyuran banka Türkiye Ekonomi Bankası oldu.



GERİYE KALAN AYRINTILAR

TEB tarafından yapılan duyuruda Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı (biri elektrik faturası olması koşulu ile) için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacağı vurgulanarak kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilecekleri ifade edildi. 

Kampanyanın tüm detaylarına “http://www.teb.com.tr/sizin-icin/emekliye-ozel-promosyon/” web adresinden ulaşılabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön