08 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda kaçmayacak büyük fırsat TEB sürpriz yaptı! 10 bin 9 bin TL veren de vardı

Emekli promosyonunda kaçmayacak büyük fırsat TEB sürpriz yaptı! 10 bin 9 bin TL veren de vardı

Emekli promosyonlarıyla ilgili bankalar tarafından açıklamalarda gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Son olarak promosyon miktarını duyuran banka Türkiye Ekonomi Bankası oldu.



Bu kampanya hakkında yapılan duyuruda ise “Emeklilerimize 8.000 TL’ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 8.000 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.” ifadeleri kullanıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön