06 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda son dakika: Yarış alevlendi! Bankalar peş peşe açıkladı! Şimdi bakın! ING, Garanti, Yapı Kredi...

Emekli promosyonunda son dakika: Yarış alevlendi! Bankalar peş peşe açıkladı! Şimdi bakın! ING, Garanti, Yapı Kredi...

Hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi gerçekleştirdiği emekli vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bankalar arası yarış, kızıştı! Biri 8 bin biri 9 bin biri 10 bin TL veriyor! Bankalar peş peşe açıkladı! ING, Garanti, Yapı Kredi...



HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

ZİRAAT BANKASI

Ziraat Bankası tarafından Bin 500 lira altında emekli maaşı alanlara 500 lira, bin 500 lira - 2 bin 500 lira arasında aylığı olanlara 625 lira, 2 bin 500 lira üzeri emekli maaşı alan kişilere ise 750 lira tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.

ING

ING'nin promosyon oranları da araştırma konusu oldu. 3 yıllık aylık taşımama taahhüdü ve başka bir hizmet zorunluluğu olmadan aylık tutarı bin 500 liraya kadar olan kişiler 4 bin 650 lira, bin 500 lira 2 bin 500 lira arasındakiler 5 bin 800 lira, 2 bin 500 liranın üzeri aylık alanlar 7 bin lira nakit promosyon alabilecek. Bununla birlikte bankaya yönlendirilen her emekli için, kişi başına 250 lira olmak üzere, toplam 5 kişiye kadar bin 250 lira fazladan ödeme yapılıyor. Bu şekilde promosyon miktarı 8 bin 250 liraya çıkabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön