25 / 07 / 2024

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Emekli maaş promosyon rakamlarındaki rekabet kamu kurumlarına da sıçradı. Kamu personelinin promosyonunu artırmak için kurumlar çalışmalar başlattı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


TEMMUZ ZAMMI BANKALARIN GELİRİNİ ARTIRDI!

Kamu çalışanlarının maaşlarına yapılan Temmuz zammının ardından bankalar yatırılan ücretlerden daha fazla kazanmaya başladı. Bunun üzerine promosyon ödemelerinde de artış beklentisi oluştu. Bu gelişmelerle birlikte kamu kurumlarındaki promosyon komisyonları bankalarla iletişime geçerek promosyonların artırılması konusunda görüşmelere başladı.

2007/21 sayılı Promosyon Genelgesi'ne göre; banka promosyonu üç kişiden oluşan bir komisyon tarafından belirleniyor. Bu komisyona harcama yetkilisi başkanlık ederken, komisyonun diğer üyeleri yetkili sendika temsilcisi ile kurum temsilcisinden oluşuyor. Bu komisyon bankalarla pazarlık yaparak promosyon alımını sağlıyor. Verilecek promosyonun tamamı personellerin hesabına yatırılıyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön