25 / 07 / 2024

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Emekli promosyonundan sonra sıra onlarda! Görüşmeler başladı!

Emekli maaş promosyon rakamlarındaki rekabet kamu kurumlarına da sıçradı. Kamu personelinin promosyonunu artırmak için kurumlar çalışmalar başlattı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


ESKİ SÖZLEŞMELER İPTAL EDİLECEK!

Komisyonlar ayrıca süresi henüz bitmemiş sözleşmelerin iptali için de bankalarla görüşme sağlıyor. Genelde belli bir tazminat ödenerek eski sözleşmeler iptal ediliyor. Bu tazminatlar imzalanan sözleşmeler üzerindeki şartlara göre belirleniyor ve yoğun olarak alınan promosyon rakamının yarısına tekabül ediyor. Örneğin 2019 yılında üç yıllık için personel başına 3000 Türk Lirası alan bir kurum sözleşmesindeki tazminat maddesini yürürlüğe sokarak her personel için 1.500 Türk Lirası geri ödeme yaparak sözleşmeler feshediyor. Ardından bankalarla görüşülerek daha yüksek rakamlardan yeni promosyon sözleşmeleri imzalanıyor. 

Flaş! Petrol için yeni iddia: Fiyatlar tırmanacak!

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...

Gram altın için merak edilen kritik soru: Bin liranın altına düşer mi?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön