27 / 04 / 2024

Gram altın için merak edilen kritik soru: Bin liranın altına düşer mi?

Gram altın için merak edilen kritik soru: Bin liranın altına düşer mi?

Gram altın fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Ons bazında ise ciddi bir geri çekilme yok. Prof. Dr. Sefer Şener'in açıklamalarına göre ons altın 2 bin dolara doğru ilerleyecek. Peki gram altın bin liranın altına düşecek mi? İşte ayrıntılar...



Gram altında görülen sert hareketler yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor.  Prof. Dr. Sefer Şener, merak edilen "gram altın 1000 liranın altına iner mi?" sorusunu yanıtladı.

Prof. Dr. Sefer Şener, altın fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Amerika'da 10 yıllık tahvillerinin yüzde 3 seviyesinin üzerine çıkması altının 1770 dolar seviyelerini aşmasını engelledi" diyen Şener, "Bu şartlar altında Rusya-Ukrayna savaşının getirmiş olduğu gerilim ve jeopolitik risk olmasa ons altında 1700 dolar seviyelerinin altını görmek mümkün olacaktır" diye konuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön