28 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş sakın gaza gelmeyin dedi! Gram altın için merak edilen tarihi açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş sakın gaza gelmeyin dedi! Gram altın için merak edilen tarihi açıkladı

Altın tahminleriyle gündemden düşmeyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını “sakın gaza gelmeyin” diyerek uyardı. Gram altın için tarih verdi.



GRAM ALTIN 1200’Ü TEST ETTİĞİNDE YÜKSELDİ DERİM

“Bugün sadece dolar kurundan yükselişten kaynaklı gram altının 1000 lira, gümüşün gramının 10 lira seviyesini test etmesiyle karşımıza çıkan bir trend var. Sürpriz değil. Nisan ayında tek tek anlattık” diyen Memiş, “Önemli olan şu. Siz işlem yaparken hala TL üzerinden düşünüyorsanız, sizin finansal okuryazarlığını yoktur. Ons altın 1850 dolar seviyesinde, altın yükselmedi. Gram altın üzerinden yükseldi diye cümle duymak istiyorsanız, gram altın 1200'ü test ettiğinde ben yükseldi derim ama şu anda diyemiyorum. 1030 lira yükselişi kalıcı değil, dolar ataklarından kaynaklı bir trenddir” ifadelerini kullandı.

Piyasa Kahini İslam Memiş sakın gaza gelmeyin dedi! Gram altın için merak edilen tarihi açıkladı

3-5 KURUŞU GÖRÜNCE SATACAKSAN YATIRIMCI DEĞİLSİN

“Bundan sonra, 1000 liradan aldın, yarın 950'ye düştüğünde keşke geç kalmasaydım diyeceksin. Sen bilsen ki 1000 liradan aldın, 1 yıl bekleteceksin, sana evet karlısın derim ama 3-5 kuruşu görünce satacaksan yatırımcı değilsin” diyen Memiş,  “Eski Türkiye ve dünya ekonomi modelini kafanda döndürüyorsun. Yapman gereken şey, TL mevduat sistemine gireceksin, farklı getirilerle, sabit şekilde yoluna devam edeceksin” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön