01 / 05 / 2024

İslam Memiş, 'gram altın rekor kırabilir' dedi, yatırımcı için son fırsatı açıkladı

İslam Memiş, 'gram altın rekor kırabilir' dedi, yatırımcı için son fırsatı açıkladı

Piyasada yükselişler devam ederken gram altın 1.015,90 TL ile alıcının karşısına çıkıyor. Euro/Dolar paritesinde dengeler değişirken elinde altın olanları gram altın uygun için al-sat fiyatları araştırılıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, düğün yapacaklar için korkutan seviyeyi açıkladı.



Gram altın son yılların en yüksek seviyesine erişti. Baskılanan emtia araçları yükselişe geçerken Piyasa Uzmanı İslam Memiş, özellikle gram altın yatırımcılarına kritik bir açıklama yaptı. Düğün yapacaklar uygun alış tarihini beklerken Memiş, üzen haberi açıkladı. Sarma olmayacağını ifade eden Memiş, bakın gram altın için hangi seviyeyi açıkladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön