27 / 04 / 2024

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsayı açıkladı. Aldınız aldınız, asıl hareket bu tarihrten sonra olacak.



Altın yorumları ile tanına nünlü uzman Hatice Kolçak altın almak isteyen yatırımcılara seslenerek altının yükselişe geçeceği asıl tarihi açıkladı. 

ALTIN ALMAK İSTEYENLER İÇİN SON FIRSAT!

Hatice Kolçak altın almak isteyen yatırımcıları uyardı. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları için yatırmcılar endişe içinde ''altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularını araştırıyor. Hatice Kolçak altın yatırımcılarına ''Asıl hareket Eylül'den sonra başlayacak''diyerek uyardı. Altın ile döviz kurunu birbirinden ayırmanın gerekliliğine dikkat eden uzman isme göre doların değeri yükseldiğinde altının fiyatları da yükselişe geçiyor.  Bu nedenle doların eylül ayında yükselmeye başlaması altın fiyatını da olumlu etkileceğini söyledi.

Hatice Kolçak altın almak isteyenler için son fırsatı açıkladı! Aldınız aldınız... 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altının ons fiyatı beş ayın ardından 1900 doların altına geriledi. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları kaç lira, altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. 

ABD ekonomisine yönelik verilerin olumlu gelmemesi ve enflasyonu destekleyici nitelikte olmaları nedeniyle Fed'in faiz artırımlarına devam edebileceği ve doların güçlü duruşunun süreceği beklentisi piyasaları etkilemeye devam ediyor. Bu gelişmenin etkisiyle birlikte ons altın gerilemeye devam ediyor.

Altının ons fiyatı bugün 1898 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1714 lira, çeyrek altın 2800 lira, yarım altın 5599 lira, tam altın 11,144 lira, Ata altın fiyatı 11,440 lira, Aatabeşli altın fiyatı 57,030 lira, gremse altın 27,814 liradan işlem görüyor. 

Altın fiyatları yerle bir oldu! Altın yatırımcıları hemen baksın! 17 Ağustos Perşembe Canlı altın fiyatları 

Geri Dön