14 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş sakın gaza gelmeyin dedi! Gram altın için merak edilen tarihi açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş sakın gaza gelmeyin dedi! Gram altın için merak edilen tarihi açıkladı

Altın tahminleriyle gündemden düşmeyen Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını “sakın gaza gelmeyin” diyerek uyardı. Gram altın için tarih verdi.



AL SAT BAĞIMLILIĞINDAN KURTARDIM

Yakın çevresinini al sat bağımlığından kurtardığı için teşekkür aldığını belirten Memiş, “İyi ki biz kumar bağımlılığından kurtulmuşuz diye” dedi.

BURADAN SATALIM MI SORUSUNA NET YANIT

 "Buralardan satalım mı” şeklinde gelen sorulara yanıt veren Memiş, “Net cümle kullanıyorum. Aralık ayında yaşanan çöküşleri beklemiyorum. Kısmi geri çekilme mutlaka olacaktır, kısmi geri çöküş benim nazarımda olmayacaktır” diye konuştu.

Piyasa Kahini İslam Memiş sakın gaza gelmeyin dedi! Gram altın için merak edilen tarihi açıkladı

EKİM AYI İÇİN GAZA GELMEYİN

 “Ekim ayı için yol arkadaşlarıma şunu söylüyorum, gaza gelmeyin, ufakçı olmayın” diyen Memiş, “Ufakçı olursanız varlıklarınızı hemen heba edebilirsiniz. Kısa vadeli geri çekilme olacak, bugüne kadar uyarıları dikkate almamışları uyaracağım. Bir şey yükselmedi, şu anda ciddi bir belirsizlik var, süreç var, geçmesi lazım. Soğuk kanlı olun” ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Haziran 2022 tarihinde saat 23.40’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,15 Türk Lirası, euro 18,28 Türk Lirası, altının gramı ise 1017 Türk Lirası değerinde.

Ünlü altın uzmanları altın fiyatlarının 6 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Büyük ataklar olacak

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Ünlü ekonomist Murat Kubilay doların benzersiz bir atak yapacağı tarihi açıkladı! Uçurumdan yuvarlanılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön