27 / 04 / 2024

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaş nazarında daha da düşer mi? sorusunu sordurmaya başladı. Bu durum piyasada dillendirilirken altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan'dan açıklama geldi. Peki altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 



Altın, genellikle dünya genelinde yatırım amacıyla alınır. Altın, yatırımcılara çeşitli şekillerde sunulabilir, örneğin mücevherler, sikke ve çubuklar şeklinde. Yatırımcılar ayrıca altın borsalarında işlem yaparak, altın madenciliği şirketlerine yatırım yaparak veya altın ETF'leri (Exchange-Traded Fund) aracılığıyla yatırım yaparak altına yatırım yapabilirler.

FAİZ İNDİRİMİ İLE ALTIN FİYATLARI!

Altın ücretlerinde yaşanan dalgalanmalar ile beraber uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan altın ücretlerine has kritik açıklamalar yaptı. Altın ücretleri her geçen gün olduğu gibi gündemin ana maddesinden birisi olmayı beceriyor.

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL nin altına düşer mi? 

Merkez Bankası aracılığı ile alınan faiz kararı ile beraber piyasalar yakın takibe alındı. Yüzde 9 üstünde tutulan faiz yeni alınan karar ile beraber yüzde 8.5'e geriledi. Güncel verilerin üstüne "Gram altın ücreti 1000 TL altına düşer mi?" sorusuna cevap verildi.

Uzmanlar yatırımcılara ikazlarda bulundu. ONS altın analizinde bulunan Senol Kaan 1832-1840 dolar bölgelerinde kapanış gerçekleşmediği takdirde ücretlerde geri çekilme yaşanabileceğini söyledi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön