08 / 05 / 2024

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşler vatandaş nazarında daha da düşer mi? sorusunu sordurmaya başladı. Bu durum piyasada dillendirilirken altın ve para piyasaları uzmanı Senol Kaan'dan açıklama geldi. Peki altın fiyatları 1000 TL'nin altına düşer mi? 



ONS ALTIN DEĞERİNİN TEPE DEĞERİ AÇIKLANDI!

Yeni Akit'te yer alınan habere göre ONS altın değerinin üst değeri olarak 1.960 dolar seviyesi Senol Kaan aracılığı ile işaret edildi. Altın ücretlerindeki geri çekilmelerin sürdürülmesi ile beraber ONS altın değerinin 1828 dolar seviyelerinin altına gerilemesi halinde çatırtıların meydana gelebileceğinin altını çizdi. Senol Kaan altına dair yaptığı açıklamalarda, "Ne yazık ki 1800'lü seviyeleri görebilme ihtimalimiz yükseliyor." sözlerine yer verdi.

Piyasalar bu haberle sarsılacak? Altın fiyatları 1000 TL nin altına düşer mi? 
GRAM ALTIN FİYATI 1000 TL ALTINA DÜŞER Mİ?

Gram altın ücretleri hakkında yatırımcılara seslenen uzman isim "Gram altın ücreti 1000 TL'nin altına düşer mi?" sorusuna yanıt verdi. Yatırımcılar aracılığı ile sık sık sorulan bu suale ise her an her şeyin olabileceğini söyleyerek yanıt verdi.

Senol Kaan gram atlın ücretinin 1000 TL altına gerileme ihtimalinin olduğunu söyledi. Ancak bir anda dip seviyelere tahmin vermenin doğru ve mantıklı bir karar olmadığına da vurgu yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön